انواع ناودانی

페이지 정보

profile_image
작성자 Teresita
댓글 0건 조회 3회 작성일 24-09-27 19:02

본문

MOSHABAK.jpgیکی از کاربردهای مهم ناودانی استفاده از وال پست در ساختمان می‌باشد. از مزایای استفاده کردن از ناودانی در انجام وال پست می‌توان به موارد زیر اشاره داشت:

یکی از تفاوت‌های بارز این دو نوع ناودانی، اطلاعات درج شده در جدول اشتال بر اساس وزن و ابعاد است. در واقع ناودانی اروپایی، بر اساس اطلاعات موجود در جدول اشتال تولید می‌شود. در صورتی ناودانی‌های سبک تولید شده در ایران، وزن و ابعادی سبک‌تر از اطلاعات موجود در جدول اشتال دارند. ناودانی UNP مچنین در مواردی مانند ضخامت، وزن، نوع استاندارد، کارخانه‌های تولیدکننده، کاربرد و قیمت قيمت ناودانی با ناودانی سبک تفاوت دارد. با توجه به ضخامت و وزن‌ ناودانی سبک از آن جهت کاربردهایی که نیاز به تحمل وزن کمتری است، استفاده می‌شود. در مقابل ناودانی اروپایی با توجه به این‌که از مقاومت بیشتری برخوردار است، برای استفاده در کاربردهایی با نیاز به تحمل فشار بالا، مناسب است.

کاربرد ناودانی گالوانیزه
ناودانی گالوانیزه از یک قطعه فولاد با روکش روی ساخته شده است. استفاده از روی باعث می‌شود تا مقاومت محصول فولادی در برابر خوردگی و زنگ زدن افزایش یابد. در نتیجه از جمله کاربرد ناودانی گالوانیزه می‌توان به امکان استفاده از آن در شرایط مختلف آب و هوایی و در بخش‌های متفاوت صنعت و ساختمان اشاره کرد.

با درنظر گرفتن این دسته‌بندی است که می‌توانید متناسب با نیاز خود، خرید کنید. توجه داشته باشید انتخاب دقیق نوع کاربری انواع ناودانی به شما کمک می‌کند خرید اصولی و کافی انجام بدهید.

ناودانی اروپایی unp
یکی از انواع ناودانی‌های موجود در بازارهای داخلی، استاندارد unp است که وزن مطلوب و ضخامت قابل‌قبولی دارد. وزن ناودانی اروپایی مشخصه بارز استاندارد unp محسوب شده و سایز آن بین ۳۰ تا ۴۰۰ میلی‌متر متغیر است؛ اما تولیدکنندگان ایرانی ناودانی اروپایی را با سایز ۸۰ تا ۱۸۰ میلی‌متر تولید کرده و به بازار عرضه می‌کنند.کاربرد ناودانی اروپایی برای پروژه‌های عمرانی بزرگ، بارزترین کارایی این محصول است.

انواع ناودانی بر اساس جنس
یکی دیگر از موارد بسیار تاثیرگذار بر روی انتخاب فرایند تولید ناودانی جنس آن می‌باشد. انواع ناودانی را می‌توان از لحاظ جنس به گروه‌های زیر دسته‌بندی کرد:

ناودانی تولید شده بر اساس استاندارد اروپایی DIN-1026
ناودانی دارای استاندارد DIN EN ISO 12944-3 که در برابر ناودانی خوردگی نیز مقاوم است.
ناودانی با استاندارد فرانسه NF A 45-255
یکی از انواع ناودانی موجود در بازار ایران این ناودانی از نوع UNP است، این ناودانی از ضخامت و وزن قابل قبولی برخوردار است. در واقع می‌توان گفت وزن این نوع ناودانی‌ها، یکی از مشخصه‌های بارز آن‌ها به شمار می‌آید. ناودانی اروپایی وارداتی در سایزهای بین 30 تا 400 میلی‌متر به بازار عرضه می‌شود. در صورتی که این نوع ناودانی در داخل ایران در سایز بین 80 تا 180 میلی‌متر ناودانی تولید می‌شود. از این ناودانی در کاربردهایی که نیاز به ضخامت بالای ناودانی است استفاده می‌شود. ازاین‌رو در پروژه‌های بزرگ کاربرد دارد. برای شناخت بهتر این ناودانی بهتر است به تفاوت‌های آن با ناودانی سبک توجه کنید.

navdoni-2.pngمنظور از بال ناودانی و جان ناودانی چیست؟
ناودانی ساختمان پروفیل‌هایی با سطح مقطع U شکل هستند که سطح مقطع کم و طول بلند دارند. در حقیقت پروفیل‌ها، بر اساس شکل سطح مقطع خود نام‌های مختلفی داشته و در گروه‌های مختلفی قرار می‌گیرند. شکل سطح مقطع ناودانی بسته نیست؛ به همین دلیل در دسته‌ پروفیل‌های باز قرار می‌گیرد. این پروفیل، که در ساختار خود یک جان و دو بال دارد؛ بر اساس شکل بال‌ها، به دو دسته‌ی کلی تقسیم می‌شود:

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.